Kantarelltoast med chevré. Stek kantarellerna knapriga i lite olivolja med en hackad vitlöksklyfta. Salta, peppra och blanda i finhackad persilja. Rosta surdegsbaugette i ugnen, lägg på kantarellerna och en skiva chevréost. Grilla några minuter tills osten smält.
Önskar en lugn och fin Alla helgons helg till alla
Kram |
8 kommentarer:
så gott detta lät, jag har aldrig blandat vitlök med kantareller förut. Det måste jag prova älskar
båda delarna.
Skål och en trevlig helg önskar jag.
Som så många gånger förr, ditt recept läggs i min receptmapp för framtida bruk:)
Hoppas din helg är fin.
Kramar från Eva-Mari
Gott, jag gillar allt som ingick i ditt recept. Och tips på rödvin är alltid bra.
Ha en skön ledig helg
Kramar/AM
Oh så god förrätt! Har gjort något liknande också.
Trevlig helg önskar jag dig.
Kram från Eleonora
Mysigt & gottit ♡ ...
/Kram
Mmm mums låter så gott!
Var ute och plockade trattkantareller idag. Vi åt rostat bröd med kantarellstuvning till förrätt. Men nästa gång ska jag prova ditt recept!
Kram
Så gott ni festat på! Jag har inte varit ute i skogen och plockat någon svamp i höst, tur att det finns andra som plockar, så att jag kan plocka dem i butiken;-)Amaronevinet som du tipsade om för några helger sedan har jag provat och det tyckte jag mycket om.
Ha det gott och må så fint!
Kram,
Regina
Mmmm, låter väldigt gott!
Önskar dig en fin vecka!
Skicka en kommentar