Väldigt enkel att göra och snabbt går det också.
Ingredienser till 3-4 personer:
3 röda paprikor 200 g god stark korv, tex choritzo färsk hackad rosmarin svartpeppar flingsalt
400 g spagetti (gott med fullkorns) 3 dl grädde, matlagnings, eller visp 1 påse saffran flingsalt svartpeppar lite hackad ruccolasallad 200 g fetaost
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Skär paprikan i lagom bitar, skiva korven. Rosta paprika och korv i ugnen på ett bakplåtspapper med olivolja, salt och svartpeppar till det har fått fin rostad färg. Koka pastan. Värm grädden lite i en kastrull och blanda i saffran. Blanda pastan med saffransgrädden och lägg upp på ett stort fat. Toppa pastan med rostad paprika, korv, ruccola och smulad fetaost.
Ser vackert ut och är sååå gott!!! |
9 kommentarer:
Tack för tipset, låter jätteläckert... blir så sugen (fast jag just ätit) som alltid när det gäller dina recept! Just nu har jag ett glas Appasimento bredvid mig men av en annan sort än din:)
Kramar från Eva-Mari
Ser jättegott ut och du har fotat så fint att man blir sugen på att genast börja laga rätten.
Är överlycklig att Sven nu tycks ha lämnat Gbg för det var inte roligt här igår....Trevlig kväll!
Ja det var ett väldigt blåsande denna vinter, vet inte hur många ggr jag hämtat granris och saker som blåst iväg. Pasta gillas, det här ska jag absolut prova.
Ha en skön helg
Kramar/AM
gott.
Ha en fortsatt fin lördag.
Kram
Hanna
Hej Anncathrine,
Mmm, vad gott det ser ut, tack för receptet!
Ha en mysig andra advent!
Kraam Jenny
Hej!
Så gott det ser ut.
Det börjar allt att suga lite i magen.
Kram Anette
Tack för tipset! Låter jättegott!! Brukar göra saffranspasta med kräftstjärtar. Men ska testa denna med chorizo.
Fin vecka till dig! Kramar Anna
Gott med god mat! Och vacker mat! Tack för tipset.
Agneta kram
Vilket bra tips! Tack för receptet!
Önskar dig en fin vecka!
Kram Marie
Skicka en kommentar