Redan fredag. Veckorna går så otroligt fort att man knappt hinner med! Här hemma har vi fått en ny favoriträtt, viltskav, på dovhjort och vildsvin. Pressad potais till. Så jättegott. |
Strax utanför Södertälje, i Ytterjärna, strax efter Saltå Kvarn ligger en väldigt fin butik, DEVILDA som säljer närproducerat, ekologiskt jättegott viltkött. |
Langhe Nebbiolo Pio Cesare Nr 7306-01 139 kr. Mycket gott vin, tycker jag, och säkert fler för det är ofta slut på Systembolaget här. Önskar en härlig helg Kram |
9 kommentarer:
Viltskaven skulle jag nog också gilla eftersom vi ofta äter renskav. Tack för vintips!
Kram Eva
Hej min fina vän.
När jag var liten så åt vi ofta älgskav och jag fullkomligen älskade det, detta är nog något liknande.
Tack för tipset på både maten och vinet.
Ha en härlig fredag
Stor kram
Jessica
Så gott vi ät Renskav uppe Alvsbyn en gång , väldigt gott. Vildsvin har jag lite svårt för, kan inte hjälpa det. Men vilken vacker Kanna du hade med på bilden
där också,
Trevlig helg
Viltskav var länge sedan. Tack för påminnelsen. Fast viltkött äter jag nästan mest, men har glömt bort skav. Maten och vinet på bilderna ser mycket gott ut. Trevlig helg till dig!
Mmmm, gott med vilt! Och italienskt vin därtill, passar bra till vildsvin, skulle jag tro. Dom äter ju mycket vildsvin i Italien lärde jag mig när vi var där i våras. Så gott!
Agneta kram
Så gott och mysigt hos dig!
Trevlig helg och kram Anna
Så gottit & mysigt ♡ ....
/Kram
Törs man skriva det, men vildsvin gör sig
bäst i grytan. Tycker det är lite läskigt när
dom kommer i stora flockar och grymtar och härjar.
Har aldrig ätit skav, bara av älg.
Kramar och fin vecka/AM
Ser verkligen gott ut :) borde testas. Kram Malin
Skicka en kommentar