Det här går så fort att göra att man faktiskt hinner göra det medan pastan kokar, 10 minuter.
Ni behöver: 1 burk kräftstjärtar (avrunnen) 170 g 2 finhackade vitlöksklyftor 1½ msk fryst persilja ½ hönsbuljong 2-3 krm sambal oelek 2½ dl creme fraiche smör att steka i
Fräs vitlökshacket i smör, blanda i persilja, hönsbuljongtärningen, sambal oelek och creme fraiche. Låt småkoka en liten stund. Smaka av med salt. Blanda i kräftstjärtarna och låt bli varmt. Koka inte, då blir kräftorna sega!
|
4 kommentarer:
Mm ser så gott ut!!! Kram
Låter så gott! Och tack för vintips!
Kram Eva
Det där ser riktigt gott ut! Enkelt till fredagskvällen också.
Skön söndag till dig! KRAM Anna
Gud vad gott det såg ut...älskar italiensk mat, framförallt pasta rätter !!
Nu blev jag riktigt hungrig...
Hoppas allt är bra med dej vännen...vi "ses" ju på instagram ibland ;))
Kramis bia
Skicka en kommentar