tisdag 13 maj 2014

Utlottning hos Blommiga Rutan!


Hej!

Hur har ni det i sköna maj?
Här har de senaste veckorna inte bjudit
på något härligt majväder, regn, rusk
och kallt har det varit.
 Idag är det lite bättre, hörde att vi kanske
kan hoppas på att få se solen till helgen...

Dags för en tävling här på bloggen!
Skriv några rader som en kommentar
 och berätta om
ett fint sommarminne.
Sedan drar vi lott på alla
kommentarer och någon
vinner den fina somriga necessären
från Ceannis.Så klart måste det ju vara något i necessären!
Vi har lagt i en duschkräm
och


en bodylotion
från
 Crabtree & Evelyn
i
den underbara doften  Nantucket Briar
doftar av malva, lindblommor och honung.
Ljuvlig doft!
Gör så här:

För 1 lott:
Skriv en kommentar i detta inlägg.

För 2 lotter:
Skriv en kommentar i detta inlägg
och
bli följare av bloggen.

Du  som redan är följare
och skriver en kommentar får 3 lotter.

Har du ingen blogg eller "konto"?
Klicka på anonym,
glöm inte att skriva mobilnr.
eller mailadress så att vi kan nå dig.

( glöm inte att kommentaren
ska handla om ett sommarminne för
att du ska vara med i lottningen).

Sista dag att skriva kommentar
är måndag 19 maj.

Tisdagen den 20 maj
kan du läsa här på bloggen
vem som vunnit.


Kram

19 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Wow vilken fin utlottning! Klart jag vill delta (3 lotter)! Fint sommarminne...oj vad svårt...men jag tar ett från förra sommaren. Av min barndomsvän fick jag i present en upplevelse för två. Det var en kryssning på Göta kanal med lunch, tre-rätters middag i hamnen på kvällen och övernattning på hotell. Den helgen var det helt sagolikt vackert väder och upplevelsen fantastisk. Tiden innan hade jag varit begraven i arbete så helgen betydde oerhört mycket för att ladda batterierna.
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har så fina utlottningar, jag har ju redan fyllt kvoten av fina vinster från dig men skriver ändå ett litet minne. Picknicken med svärmor på midsommarafton förra året var så rolig så den ska vi köra i repris iår.
Kramar/AM

Fågel Blå sa...

Hej!
Klart man vill vara med i utlottningen, av dessa fina saker, jag tar en lott jag!
Önskar dej en fin KVäll
Kramar Kathrine

Huset bakom lindarna sa...

Hej! Vilken fin utlottning! Jag blir gärna med och jag följer redan din blogg så jag tror jag får tre lotter!
Mitt sommarminne: Hela familjen gjorde en dagsutflykt med båt till sagoön Blå Jungfrun i ett sagolikt sommarväder! Ett minne för livet!
Kram/Finas mammis

Änglarum sa...

Hej! sommar minnen har man många det är något visst..men ett är en midsommar med hela familjen hos bror min,solen sken o vi hade en underbar em /kväll.med lekar o såklart sill o potatis,den glömmer jag inte! tror det bliver full pott för mig.Kram Jessica

Channal sa...

Oj oj vilken superfin vinst! Tre lotter för mig då, :-))

2006 på Ulf Lundells sommarturné ser jag mannen i mitt liv. Jag hade varit singel i tre år och där en varm julikväll stod han solbränd i ljusblå skjorta och vita shorts! Jag sa till mina väninnor: "Han är min!!". Haha jag gick fram till honom... och han blev min och jag är lika kär än idag❤

KRAM Anna

Kakaobönan sa...

Vilken rolig tävling och fin vinst som vanligt. Såklart jag måste ta chansen!
Har ju massor av härliga sommarminnen men ett är från sommaren 1993. Det var en varm sommar och jag var höggravid med vårt första barn. Jag, min man, hans föräldrar, syskon med respektive och tre hundar åkte på campingsemester som värsta Taikons. En husvagn och ett tält! Bl a blev jag och min stora mage nergrävd i sanden på Köpingsvik på Öland. Det var en rolig men jobbig sommar som jag minns med glädje eftersom den stora magen resulterade i en underbar son!
Tror jag kvalificerat mig för tre lotter.
Kram Pia

MINA TVÅ HEM sa...

Tack, vill gärna vara med i utlottningen.
Det finns massor med fina sommarminnen, men ett som jag minns är nog bland dom sista gångerna när vi var i vårt skärgårdshus förra sommaren. Det finns fyra hus som vi
ser från vår strand var det alltid finns liv. Men just detta veckoslut hade dom säkert något annat för sej, inte en levande själ inte ett ljud annat än ljud från naturen, det kändes som om vi var ensamma i hela världen. Det var magist.
Följer ren med bloggen, så tre lotter, tack!
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

Parfymista sa...

Ett fint sommarminne som jag vill dela med mig av är när jag åkte med mina söner till Gotland för ett par år sedan. Det är den vackraste plats jag vet i Sverige. Dessa underbara stränder med fossiler, raukarna, det karga landskapet, grottorna och fornminnena... Och underbara Visby där vi knatade runt på de backiga kullerstensgatorna och njöt av alla rosor och vackra hus Där vill jag bo! Så kände jag efter den fina semesterveckan.

Jag är redan följare :-)

Elisabeth McCann

Solstrimmor sa...

Vill gärna vara med och få chansen att vinna, älskar allt prickigt! Många fina sommarminnen har jag men numera så räknar jag sommarens traditionella utflykt med alla tre döttrarna till Bäsna trädgård som höjdpunkten! Den utflykten kan jag ibland tänka på, och längta till, under den mörka årstiden. Mitt absolut mysigaste sommarminne!

Tar tre lotter och hoppas på tur!
Kramar från Eva-Mari

Maj sa...

Klart jag vill vara med och tävla. 3 st lotter blir det då för min del. Sommarminne.....Ja, det får bli 15 juli 2012 då mitt barnbarn föddes. En sådan lycka och nu vankas det snart 2-års kalas. Kram

Rost och rädisor sa...

Så klart jag vill vara med i utlottningen. Tar en lott och kommer särskilt ihåg ett hemma-hos-jobb jag gjorde i en cirkusvagn med höga hundkex som blommade och vajade i vinden utanför, humlesurr och en tupp som gol intensivt medan jag fotade.
Kram Anette

Rosa i huset i vitt sa...

Klart jag vill vara med tar 3 lotter....mitt sommarminne är för ett antal år sen då vi hade fest här hemma som vi kallade camp björkhult...med lekar på dagen och festligeheter och dans på kvällen ..vi var ialla åldrar från barn till min mamma som var 75 då ...och alla hade jättekul.. vi sjöng och dansade
ha en fin helg
kram Rosa

Linnéa Forsman sa...

Ett speciellt sommarminne är min första skolavslutning, när man hade extra fina kläder, sjöng sånger på skolgården, läraren fick små blombuketter och kramade om oss och önskade ett trevligt sommarlov!

nattugglan sa...

Jag vill också va med och tar 3 lotter,,är följare redan.Ja ha ett sommarminne.. har väl många.. men ett är då första barnbarnet Linnéa kom till världen för 13 år sen den 27 juni..ett annat är då jag o syrran cyklade runt i min hembyggd..blev lite mera än 2 mil..fikade o hade skoj!Ha en bra helg/Christine

Anonym sa...

Man har så många sommarminnen.De flesta berör båtutflykter till olika holmar i skärgården.Massor med gott att äta, klarblå himmel och ett dopp i havet.Underbart.Jag tar 2 lotter.lena_girl84@hotmail.com

bittan sa...

Blir två lotter för mig.
Mitt roligaste sommarminne är det som jag gjorde för en vecka sedan.
Sökte upp ett ställe på Sommaröarna som jag var på för 48 år sedan.
Fick lov av nuvarande ägaren att går runt och fotografera i den undera trädgården/parken
Det blev ett kliv till min barndom.
bittan4@gmail.com

Hjärtan i livet sa...

Är gärna med och tävlar!
För tre somrar sedan var jag och två av mina söner iväg till Portugal 1 vecka för sol och bad. När vi checkat in på hotellet och går in på vårt rum känns allt bra. Rummen är stora och rymliga.
Men på balkongen i en liten rabatt hade ett stort fågelpar lagt ägg och de blev inte alls glada när vi gick ut där och vi blev rädda. Fort ner till receptionen för att byta rum. Vi fick byta efter att vi talat om att vi inte kunde gå ut på balkongen för vi blev attackerade av fåglarna.
Ha det gott och så hoppas vi på bättre väder imorgon.
Eva

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Jag är med!
Kollar 20 maj om jag vunnit.