Till ca 6 personer behövs: ( det är lagom med 12 st per platta) 3 smördegsplattor ca 150 g pesto ( färdigköpt el. hemmagjord) 1 ägg 3 dl riven parmesanost 1 dl rostade solroskärnor |
Och vad dricker man till detta? Jag tycker att ett glas bubbel, eller två är det bästa. Mousserande vin eller |
9 kommentarer:
Champagne tack!
Finns inget bättre!!!!!!!!!!
Men nu har jag missar flera inlägg på din blogg! Pestobullar! Herregud vad gott det låter! Måste verkligen prova! Ha en härlig lördag i rusk i regn!
Kram Eva
Champagne är ju bäst! Men jag håller med pestobullar kan ju avnjutas med bubbel.
I kväll åt vi Vitlöksbröd som tilltugg.
Gårdagens baguette, bred på vitlökssmör, 225C grader, 5-7 min. Ett enkelt och så gott tilltugg. Trevlig helg!
Måste testa att göra pestobullarna!
Ja, tycker absolut att ni ska prova pestobullarna.
Vitlöksbröd är alltid gott, Mia, det gör vi också lite då och då.
Kram på Er!
Anncathrine
Mums! Tack för superbra tips, sånt här ska jag göra till nyår.
Ha en fin andra advent
Kramar
AnnaMaria
Oallalala.....de där ser gott ut :)
å missa nu inte...
B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T
fortsätter.....
redan 80fina bloggar med :)
VÄLKOMMEN
Håkan
Åh, gud ser sjuuuukt gott ut. Ska precis gå och handla, tror jag ska överraska pojkvännen med sådana ikväll! Så himla bra tips här på bloggen hela tiden, I like it!
Trevlig andra advent!
Så roligt Malva att du tycker om tipsen på bloggen!
Hoppas också att pojkvännen gillar pesto!
Kram
Anncathrine
Skicka en kommentar