I år var första gången som jag bakade saffransbröd med kesella i degen. Tycker att det blev jättebra, mycket saftigare än det brukar. |
Jag delade på degen och gjorde 24 st lussekatter och |
24 st runda bullar som jag lade i muffinsformar. Båda sorterna fick jäsa i ca 30 minuter. Lussekatterna penslade jag med ägg, men inte bullarna. Gräddade båda sorterna i 225 grader ca 7- 10 minuter. |
Gott att pudra över lite florsocker precis innan bullarna ska ätas. |
5 kommentarer:
Bullarna ser supergoda ut!
Kram Mona
Mmm vad goda de ser ut!
Tack för receptet också ska baka efter det! Köpte kesella häromdagen till lussebullar, men glömde saffran. Tur att det är några dagar kvar till Lucia!
Mums mums bullarna ser godare ut än vanliga lussekusar.
Tack snälla, gulliga ni för kommentarerna!
De runda bullarna blev godare än vanliga lussekatter, tyckte vi som åt av båda sorterna.
Kram på Er!
Just nu jäser min lussedeg. Bestämde mig för att testa ditt recept :-)
Skicka en kommentar