|
Italiensk tryffelsalami, vinberusad chiantisalami och en getost från Spanien som heter Monte Enebro och är makalöst god! |
|
Lite lat här, erkänner... Färdiga vitlöksbaugetter, bara att värma. |
|
Ett glas rött på fredagskvällen ... |
|
Buffelmozarella, kvisttomater, prosciutto di parma, oliver och lite fetaost. |
|
Lite god olivolja i grillpannan och i med halloumin några minuter... Underbart! |
Alla dessa godsaker finns hos Kringlans Livs, ICA butiken i Södertälje centrum. En riktigt fin Ica butik, med en fantastiskt fin manuell chark.
Trevlig fredagskväll
Anncathrine
11 kommentarer:
Åhhh vad det ser mysigt och gott ut!
Älskar halloumi.
Härligt namn vinberusad salami. Har oxså provat den, jättegod, men kan rekommendera ett glas öl till, men Blommiga Rutan kanske bara nyttjar vin?
Ser gott och somrigt ut!
Gris och gråmöglig ost, mums!
Fråga: Var grisen berusad på vitlök? Eller!? Är det bara jag som undrar vari vitlöksberusningen ligger?
Helst vin, men ett glas kall öl kan också vara gott, och framför allt till korv förstås. Och tack Fredrik, naturligtvis heter det vinberusad salami och inte vitlöksberusad som jag skrev , ska ändra det, tack. Trevlig lördag .
God morgon Josefin! Tror faktiskt att du skulle gilla osten. Men jag vet att du tycker synd om grisarna, och det gör iochförsig jag också, ändå kan jag inte låta bli att äta och tycka att det är gott! Okej, jag skrev fel, det heter vinberusad salami. Då blir det väl lite lättare att tänka hur det gått till ? Fast så kul har nog inte de stackars grisarna haft det, handlar nog om marinad el kanske kokning? Någon som vet?
Jaså vinberusad, ja då blir det lättare, det är Emils griseknoen ni har mumsat i er alltså!
Ser gott ut tror det får bli lördagsmat!
Hahaha, det här var ju jätteroligt att läsa. Vitlöksberusad eller vinberusad salami? jag tycker båda namnet var lika roliga.
Såg riktigt mysigt ut på bilderna också!
Puss från Lina
Skicka en kommentar