torsdag 28 april 2011

Nytt från Laura Ashley

Laura Ashley Garden Line finns nu i butiken.
"Precis som blommorna i trädgården med dess skönhet och utstrålning, så ska även vår hud blomstra av glädjen i naturlig skönhet. "   Denna underbara hudvårdskollektion är specifikt utformad för trädgårdsmästare med ingredienser som rengör, exfolierar, lugnar och ger näring. Förnya och föryngra din hud med dessa lyxiga produkter som är både ett nöje och en belöning för hud och sinnen.

Intensiv Hand & Nail Cream. En kräm med naturligt vårdande ingredienser som är djupt återfuktande, vårdar och föryngrar hårt arbetande händer.  179 kronor     Deep cleansing soap bar. Denna lyxiga tvål är berikad med sheasmör och lyfter försiktigt bort smuts, orenheter och lämnar händerna mjuka och rena.  139 kronor

Moisturising Hand Lotion. Denna handlotion är mycket näringsrik för att lugna och återfukta hårt arbetande händer. Lätt formula för en effektiv återfuktning på kort tid.  179 kronor        Exfoliating Hand Wash. En handtvätt med en blandning av aktiva ingredienser och naturliga peelingegenskaper som rengör och förnyar dina händer.  179 kronor             Lilla gröna krukan kostar 59 kronor och den stora 79 kronor.

1 kommentar:

Mona sa...

Fina bilder! Vill gärna prova handcremen.