fredag 27 maj 2011

Fredagsmat

Körsbärstomater på kvist, buffelmozarella och lite basilika

Fransk potatissallad gjord på färskpotatis, jättegod, nästan som hemgjord, köpt på ICA Maxi.

Foccacia bröd

Färdigsköljd sallad på påse, kan det bli enklare, nötig babyspenat, kryddig rucola, krispig frisee`, mild röd sallad.

Lite god olivolja

Sparris, prosciutto och rostade pinjenötter.

Ett gott rödvin och fredagskvällen är perfekt!


Bon appe`tit!


Anncathrine

5 kommentarer:

Jenny sa...

Åh, vad gott och mysigt det ser ut!!
Ha en skön kväll, kram Jenny

Annika sa...

Ser jättegott och lagom jobbigt ut. Tack för bra tips!

Jill sa...

Så gott och mysigt det ser ut! :)

Susanne sa...

Tack för alla tips på fredagsmat.Mycket uppskattat, även av flera av mina arbetskamrater.

Mia sa...

Det ser verkligen fräscht och gott ut!!