Tonfisk med äggröra, tomat och bönsallad (2 portioner)
1 burk tonfisk i vatten
50-60 g färsk spenat
1 rödök
1 tsk kokosflingor
3 tsk spicy örtsalt med chili
ca 200 g svarta bönor på burk
3 tomater
örtsalt
svartpeppar
4 ägg
3 msk vatten
1 msk olivolja
Häll bort vattnet från tonfisken, strimla spenaten och finhacka rödlöken. Blanda samman allt med kokosflingor och chiliörtsaltet. Hacka med en gaffel så att tonfisken delar sig ordentligt. Rör ihop det avrunna och sköljda svarta bönorna med tärnade tomater, smaka av med örtsalt och svartpeppar. Vispa samman vatten och ägg lite lätt. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och stek äggröran. Krydda med salt och svartpeppar. Servera tillsammans med tonfiskröran samt tomat och bönsalladen.
Smaklig måltid.
Anncathrine
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar