fredag 13 maj 2011

Fredagen den trettonde...

Säger bara, vilken dag!  Har faktiskt aldrig varit skrockfull, har aldrig trott på att fredagen den 13:e skulle betyda otur på något sätt, har skrattat åt dom som sagt så.  Men  efter idag så har jag ändrat uppfattning. Det började med att jag i morse skulle göra ett litet blogginlägg om den trevliga middagen jag var på igår, visa lite bilder från en jättefin sekelskifteslägenhet. ERROR ERROR, det gick inte att blogga! Bloggen har varit stängd hela dagen, inte bara Blommiga Rutans utan jättemånga andra också. Plus att inläggen från igår (två stycken) är helt försvunna! Ska göra om dom lite senare.
MEN, som om detta inte vore nog !  När Josefine ska öppna dörren till butiken klockan 11 så går det inte! Dörren har gått i baklås! Utanför står fyra kunder och vill in!  Detta har aldrig hänt på 14 år. Vi ringer Erik som sköter om fastigheten och är en händig karl, men när HAN inte får upp dörren börjar vi bli riktigt oroliga. Vi ringer låssmeden som kommer halv ett. Efter en timmes jobb kan vi öppna butiken, halv två. Är verkligen jätteledsen för alla kunder som fått vända om och så tokigt med alla ni som tålmodigt stod och väntade i regnet. Imorse började också min hårtork ( ganska gammal visserligen) att lukta underligt och  slutade fungera efter en stund. Så efter idag kommer jag att  se på fredagar som infaller den trettonde med helt andra ögon.

Anncathrine

3 kommentarer:

Karin sa...

Är alltid lite extra försiktig när 13infaller på en fredag.

Ossie sa...

Min bil vägrade starta, mina favoritstövlar tappade en klack och lönen är helt slut..... Fredagen den 13de.

Sofie sa...

Fredag 13 skulle ha en liten tjejmiddag, kommer hem o när jag ska låsa upp dörren är nyckeln borta! Står där med matkassar o vin som fort skulle in i kylen. Klockan är halv 5, halv sju kommer tjejerna. Extranyckeln finns hos mamma, 10 mil härifrån, bara att sätta sig i bilen. D blev ingen tjejträff hemma hos mig utan vi träffades på lokala pizzan halv 9 istället. Min fredag den 13 onde.