tisdag 3 maj 2011

Ceannis

Hej i höstrusket allihopa!

Idag var vi på Ceannis och köpte in väskor till hösten, det var en mycket bra dag att göra detta på, man behövde inte anstränga sig för att få rätt känsla direkt.

Den klassiska Flower Linen kommer i svart, mörklila och roströd. Till hösten kommer dom att gå upp 50 kronor och alltså kosta 799:- istället för 749:-.

Dom kommer i stor och liten väska, neccesär, plånbok och scarf som vi har haft i alla andra färger.

Svårt att se på bilderna men den här är mycket mer roströd än den ser ut här.

Bli inte rädda, det här är fusk! Tvättbjörns fusk... Den var fin men jag kände ändå en viss skräckblandad förtjusning inför den, ska bli kul att se vad ni tycker i höst/vinter när den kommer.

Den här kallas för Postman bag och kommer att kosta 2499:-, den kommer i svart och i den här khaki färgen. Om ni har tänkt att köpa en ny skinnväska till hösten så vänta och ta en titt på den här först, den var riktigt fin. Båda färgerna är lammskinn men den här khaki färgade är bränt och tumlat från Nya Zeeland, det gjorde att det såg väldigt "gammalt" ut om ni förstår vad jag menar, vintage, ni vet. 

Titta förresten på den här också innan ni slår till på en ny, kommer att komma i den här färgen samt i en som är lite lila, superfina båda två. Den har vadderat laptop fack och det går lätt ner en pärm i, toppen som jobbväska alltså., 2499:-

Sen kommer det en del andra fina väskor också men dom får ni ge er till tåls tills hösten kommer för att se. Konstigt, jag längtar nästan lite nu... Det känns som att häda att säga det i ett land som har haft minusgrader 6 månader i sträck!

Kram på er
Josefine

5 kommentarer:

Diana sa...

Den där med laptop fack verkar inte så dum, den ska jag ha i minnet!

Anonym sa...

Tvättbjörnen var ju underbar!!!
En sån skulle man kunna ha nu i iskylan!
Kram
Eva z

Anncathrine sa...

Tyckte också att den var jätteläcker! Josefine hade lite svårt för den, tror att den såg FÖR äkta ut.
Kram

Susanne sa...

Säger bara en sak: Postman bag VILL HA!

Christina sa...

Hjälp! Massor av nya fina väskor till hösten. Oj, oj, oj måste börja köpa trisslotter el nåt!!!