fredag 8 juli 2011

Fredagsmat

Ikväll hittar ni tips på fredagsmat om ni tittar på inlägget från igår (torsdag den 7/7). Klicka på kommentarer och läs tipset från Anonym ( Pia ). Har just ätit detta och det var supergott!
Tycker att det var en så bra  idè av Pia att lämna ett recept som kommentar!
Är det någon mer som har ett bra recept på fredagsmat?
Skriv det isåfall som en kommentar, glöm inte namn och mobilnummer eller e-mail adress, så lottar vi ut två stycken av de här fina  receptlådorna i trä. Jättebra att spara recept i, ni vet man klipper ut något  ur en tidning eller får av någon, bara att lägga i boxen.

Ni kan lämna recept på fredagsmat fram tills på torsdag den 14 juli.
Fredag den 15/7 skriver vi här på bloggen vilka två som vunnit.

Och, naturligtvis Pia, du måste absolut få en receptbox också!
Det ligger en här på Blommiga Rutan och väntar på Dig!
Tack för tipset om fredagsmat som kommentar.

Härlig helg till alla

Anncathrine

6 kommentarer :

Ullis sa...

Vilken fin receptbox!!! Tänker så det knakar, ska verkligen försöka komma på ett bra recept!!!!!
Kram Ullis

Camilla sa...

På fredagarna blir det ofta bakpotatis hos oss.Här är recept på en favoritfyllning: Receptet är till en, sen är det bara att dubbla beroende på hur många man är.
Bakad potatis med avokadoröra
Baka en stor potatis i mikron el i vanliga ugnen. Skala o mosa 1/2 stor avocado.Gör i 1/2 dl kesella, 1 pressad vitlöksklyfta o 1 hackad tomat. Smaksätt med örtsalt o svartpeppar. Servera potatisen med röran o sallad. Superenkelt o gott.
Kram Camilla

Anonym sa...

Men, vad glad jag blir och gladast förstås över att du provade mitt recept och tyckte om det.
Kram Pia

Lena sa...

Lämnade ett recept i butiken igår, hoppas att jag är med i utlottningen??????? Lena

Anncathrine Blommiga Rutan sa...

Såklart är du med i utlottningen!

Livsluft sa...

Hos oss äter vi lchf-mat. I dag är det fredag och jag gör en köttfärssås på nötfärs från gräsbetande djur. I stället för pasta blir det zuccini, skuren i strimlor och lättkokta i saltat vatten. Som tillbehör en stor klick creme fraiche för fettets skull. Var och en väljer grönsaker som har växt ovan mark efter eget behag. Lätt som en plätt och jättegott!