I Frankrike finns ofta quiche/paj på menyn, här har jag försökt att göra en skaldjursquice, precis som i Nice! ( Ni uppmärksammade väl rimmet, hoppas jag) |
Lägg på resten av dillen innan ni äter. |
Vitt vin är gott till, det här är en Bourgogne, produit de France, så klart. Joseph Drouhin Bourgogne Aligoté Nr 5500-01 99 kr Ja, då är det väl bara att önska trevlig kväll och Bon Appétit! |
10 kommentarer:
Halloj, snacka om att pajen såg urgod ut! Den ska jag göra till lördagsmyset i morgon! Ha en fin helg kram från Maja
Den där pajen såg mycket god ut, får ta och prova den någon gång men med lite variation på fyllningen eftersom jag inte är så förtjust i musslor.
Ha en härlig helg!
Eva
Ser supergott ut!
Så GOTT! Det där måste jag göra! Tack för receptet! Bon Appetit! Kram Anna
Det där såg väldigt inbjudande ut!
Kram Ester
Hej fina vän...
Åhh så mycket gott du bjuder på ikväll.
Hoppas allt är bra med dig :)
Stor stor kram
Jessica
Dette ser så godt ut!
Takk for resepten:)
God helg til deg, klem Hanne
Mmmm, kan tänka mig att du är populär på fredagar när du lagar så god mat. Alltid spännande och se vad du hittar på, paj är väldigt gott.
Kramar
AnnaMaria
Jaha när kan man komma o smaka då ? Det ser fantastiskt gott ut måste pröva det en dag. Ha en underbart mysig lördag kram Beijan
Oj nu blev jag så där sugen igen! :)
Kan tyvärr inte göra mycket åt det just nu, för klockan visar på natt+.
Men det är högst troligt att det blir någon form av paj i morgon!
Kram.
Skicka en kommentar