tisdag 21 juni 2011

Annons i Lantliv, korallröd klänning och förmodat regn

Hej allihopa

Här kommer ett inlägg som är ett svar på en fråga angående denna fina klänning från Eva i Helsingborg.
Eva, här kommer lite fler bilder på klänningen som du sett i vår annons i nyaste numret av tidningen Lantliv.  Här var lite bakifrånbilder och lite framifrånbilder och lite närbilder, som synes så finns den även i en ljusgrå färg som också är jättefin. Klänningen är i 100% bomull och kostar 1499:-, som ni ser på närbilderna så är den lite fransig i kanterna, så ska den vara. Man måste hantera den lite varsamt bara eftersom tyget är ganska så "delicate", som NoaNoa själva beskriver det. Vi kan självklart skicka över hela Sverige, det brukar kosta ca 45 kronor, detta gäller förstås er alla som inte bor i närheten av Södertälje, inte bara Eva i Helsingborg. Men för att återkomma till dig Eva, jag lägger undan den korallröda i xs till dig så kan du fundera, hör av dig på telefon eller i kommentarfältet hur du vill göra. Alla ni andra är naturligtvis också välkomna att höra av er om ni är sugna på exempelvis klänningen här ovan, eller något annat.

Kram till er alla i regnet (som en kund just sa "det är klart att det börjar regna, vädret känner väl att det snart är midsommar!) Kul! Vi skulle kanske kunna flytta midsommar och lura vädret lite, så på fredag när det kommer regna så sitter vi alla inne och tittar på film och äter godis och myser, sen nästa fredag (när det kommer att vara strålande sol!) då firar vi midsommar och dansar runt stången och är glada i solen! Det vore en bra idé, fast vi kan lika gärna strunta i det för nån kommer att försäga sig till vädret och så blir det som vanligt ändå! Ok, vi struntar i det, trevlig midsommar hurhelst.
/Josefine

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,ha bra ide det där om att lura vädret!!!!

Paulina sa...

Jaaa, strålande ide! Lägg fram förslaget till regeringen, eller till kungen kanske, han vill säkert ha sol på midsommar närhan ska dansa.