lördag 19 februari 2011

Nytt från Ceannis

Nu har det kommit nya väskor från Ceannis, fina vårfärger som man blir riktigt glad och hoppfull av. De som ni kan se är nedan är bara ett litet urval, det flesta kom även med necessär och sjal, kom in och titta så får ni se resten och längta till barmark, lite varmare väder och härliga väskor i ljusa fina färger! 

Här är den mycket populära shoulder bagen i skinn! Finns i brunt och svart, jättefin, tror att ni kommer att gilla den. Priset är 1749 kronor och finns i den lilla storleken på shoulder bag väskan också, den kostar 1498 kronor.

Här ser ni den klassiska shoulder bagen i tyg i lite nya fina färger, rosa, blått och grönt. Kanske är lite svårt att se men den gröna är mycket fin. Finns såklart i liten väska, necessär och sjal också. Priserna är 749 kronor för den stora väskan, 498 för den lilla, sjalen kostar 429 kronor och neccesären 179 kronor.


De här väskorna är mycket finare i verkligheten, var svårt att få bilderna att göra dem rättvisa. Det är flätat imiterat skinn i rosa eller beige. De kostar 729 kronor.

Det här fina tyget kom i grönt och rosa, i stor och liten väska samt neccesär. Priserna för dessa är samma som ovan, den stora väskan kostar 749 kronor, den lilla 498, sjalen 429 och neccesären 179 kronor.

Välkomna in nu och se om ni hittar någon som faller er i smaken. Trevlig lördag.2 kommentarer:

Alexandra sa...

Sjalarna är riktigt snygga. Såg de i en annan affär häromdagen och det är lite kul att man kan matcha med väskan.

Blommiga Rutan sa...

Ja, visst är det fint ! Både att matcha eller att använda till andra kläder, jättehärlig bomull och jättefina färger.
Ha det så bra !