Vänd dem försiktigt i ströbröd. |
Stek dem i smör ( behövs ganska mycket för att det ska gå bra). 4 - 5 minuter på varje sida. Blanda ihop ishavsrom och gräddfil, klipp i dill och gräslök. Grilla eller stek brödskivorna. |
Vänd dem försiktigt i ströbröd. |
Stek dem i smör ( behövs ganska mycket för att det ska gå bra). 4 - 5 minuter på varje sida. Blanda ihop ishavsrom och gräddfil, klipp i dill och gräslök. Grilla eller stek brödskivorna. |
7 kommentarer:
Det här låter så gott så jag kommer nog och våldgästar dig genast! Hos mig blir det idag lövbiff med sallad och rosé. Som förrätt avocado med skagen. Inte så dumt det heller eller?
Fortsatt god sommar. Kram
Låter jättegott! Vi äter mycket fisk men jag har aldrig gjort ett sådant recept...//M
Lät ju gott
Önskar dig en trevlig helg
Kram Rosa
Tack för tipset. Gott med fisk!
Ha en fin helg.
Kram Eva-Mari
Vilket smarrig recept och bilder som får smaklökarna att slå frivolter=) Vi har ätit varmrökt Yankeelax, färskpotatis och romsås, det var gôtt det med. Tack för tips på rosé, det ska jag prova.
Ha en skön fredagskväll! Oj jag tror åskan slog ner i närheten.........
Kram,
Regina
Så gott!! Det blev en lyxigare variant av fish and chips eller en svensk variant. Jag gillar fisk i alla former.
Kramar
AnnaMaria
Gott gott - det här måste jag pröva. Har flera i familjen som inte äter kött eller kyckling och när jag ska bjuda dem på middag blir det alltid fisk. Så därför passar detta. Tack för tips.
Fortsatt god sommar önskar jag dig.
Skicka en kommentar