tisdag 18 september 2012

September tävling


Nu har hösten verkligen kommit,
regnet öser ner och vinden viner i träden
här utanför butiken.

Dags för en liten höst-tävling, eller hur?!

Vinsten är en jättefin väska och neseccär
från Ceannis.

 


Vacker olivgrön färg,
perfekt nu till hösten!



 

 
 
 
 

 
 
 
 


För att vara med och tävla:

Skriv en kommentar här på bloggen och
berätta om ditt bästa väskköp,
eller
din favoritväska, 
eller
väskan du aldrig glömmer...
Eller berätta om din drömväska!

Ja, kort och gott:
Skriv något om en väska!!!

Isabelle, Josefine och jag är enväldiga domare!

( protester godtages ej, men gärna mutor)

Neeej, det sista var bara skoj!

Tävlingen pågår en vecka,
till den 25 september.

Om du är anonym, glöm inte att lämna
ditt moblnr eller din mailadress.

OCH glöm inte att kika in här på tisdag
och se om just DU vunnit!!!!


Kram

24 kommentarer:

Maj sa...

Önskar jag kunde skriva något om mitt bästa väskköp...men det har ännu ej inträffat. Jag har alltid handväska och jag har köpt åtskilliga genom åren men aldrig hittat den för mig perfekta väskan. Min väska ska helst vara av skinn,tåla regn,inte ha svart/mörkt foder vilket gör det svårt att hitta i den,vara lätt i sig själv, ring för att sätt nyckelknippa i,fack både på in och utsidan,max ca 2000 kr...ja, det är vad jag kan komma på om min önskeväska. Kanske uppfyller vinsten några av kraven för den ser jättefin ut! Tävlar gärna och hoppas på tur. //M

♥ Carina ♥ sa...

Jag skulle verkligen behöva en ny jobbväska. Just nu har jag en ful ryggsäck som dragkedjan krånglar på. Jättefin, NOT!

Min drömväska rymmer massor och än hur mycket jag packar ner så är den fjäderlätt ;)
Kram

Vardag och flärd sa...

Mitt bästa väskköp: Jag har alltid önskat mig en läderväska med några fack som stängs med dragkedja och även ett utvändig fack på "baksidan". Och inte så stor utan bara plats för det viktigaste. Visst har jag hittat några men de har varit för dyra tycker jag. MEN på lokala loppisen dök det upp en alldeles perfekt och knappt använd - och kostade 40 kr!
Till jobbet behöver jag dock en större, nu använder jag en korg som är förfärligt otymplig. Hoppas jag vinner en snygg jobbväska!
Kram Eva

Mia sa...

Ceannis är mitt favoritmärke! jag älskar min svarta lite större som jag köpte hos er förra året! Den lilla rosa Ceannisväskan är perfekt när man bara behöver pengar, läppstift eller som komplement till den lite större väskan som man kan vinna! Lagom stör som dokumentatonsväska och såå snygg!
Tävlar och hoppas på tur! Kram

Channal sa...

1.Mitt bästa köp är min vackra stora smarta rödblommiga resväska från Oilily!

2.Min favoritväska är min bruna skinnväska i jägarmodell med tofs från Saddler!

3.Väskan jag aldrig glömmer är min gobelängväska/bag som jag köpte när jag gick i 8:an, 1978! Den var så inne!! Och jag var så lycklig!! Hade den kvar i 20 år! Nu vet jag inte vart den har tagit vägen, snyft!

4.Drömväskan! Väskornas väska - den röda i krokodil, Hermès Kellybag!

Superfin vinst! Skulle passa perfekt till min tripp i oktober till Antibes! =)

KRAM Anna

Kakaobönan sa...

Oj, jag har köpt många väskor genom åren men faktiskt inte ännu hittat den DÄR väskan. Köpt väskor i prisklassen 49-1000,- Vissa har jag slitit ut och vissa har jag tröttnat på. Favoriten just nu i höst är Ceannisväskan jag köpte hos er förra hösten.
Misstänker att drömväskan, om/när, jag väl hittar den kommer förbli just en dröm för då lär väl prislappen också vara en dröm (en mardröm).
Underbar tävling!
Kram Pia

Karin sa...

Hej igen! Tack för din gulliga kommentar om min godtrogenhet:)

Klart att jag också vill försöka vinna den underbart fina väskan och neccessären! Har just köpt en jacka i olivgrönt så den skulle passa mig jättebra:))

Det var länge sedan jag hade en ny väska, minns det knappt; brukar mest överta någon av mina flickors avlagda:)

Ha det gott i höstrusket/höstsolen!!
Kramar! ♥

Molly sa...

Allt började med en ung grafikers lösning till överlevnad under en kaotisk tid, som tvingat familjen till landsflykt. Han behövde mätta sina småttingars magar, i ett främmande land långt bort från sitt eget. Vad den unge mannen inte visste, var att han hade en konstnärs magiska egenskaper, då han kunde förvandla något så simpelt till ett underverk. Det fick han vetskap om när han började som lärling hos en skomakare, och upptäckte lädrets betydelse. Han fick lära sig att hantera verktygen och de olika metoderna. Han började med att tillverka skor på beställning, men övergick snabbt till att skapa vackra remmar, men insåg också snart att han kunde skapa underbara väskor i alla möjliga storlekar och färger i egen design. Han ville att döttrarna skulle ha något i arv, eftersom att han förlorat allt han ägt. Så han beslöt att skapa två väskor, en åt vardera dotter. Väskorna var otroligt originella eftersom att de hade flätade tunna läderband som sömmar och hade en unik form.
Väskornas detaljer var fantastiska eftersom att familjens berättelse fanns utformade i mönster. Man kan beskriva det som livets mönster som består av både glada och sorgsna minnen.
Nu har jag berättat om min käre far och den mest värdefulla gåva jag fått i mitt liv.
Varje gång jag ser eller använder min väska, så bär jag med mig en bit av min egen familjs historia, men finaste av allt är att jag bär med mig kärleken från min älskade far, då han genom sitt hårda slit under svåra omständigheter lade ner sin själ i att visa sin kärlek till sina döttrar.

Kramar från Molly!

Älskar den olivgröna färgen och detaljerna!
Hoppas att jag har tur denna gång! ;)

Anonym sa...

hej
vilken fin tävling
min favoritväska jag köpte är en snoopy väska(snobben) den köpte jag på Gekås för herrans år sedan
i dag finns den kvar och jag andvänder den flitigt men har tröttnat på den då den känns en aning barnslig och så sliten men har svårt att släppa taget om den hahaha men har inte lyckats hitta någon som kan ersätta min snobben väska så hoppas vinna denna så då åker min snobben på tippen Titti skarp
tittifairlane@hotmail.com

Unknown sa...

Haloj !
Den bästa väskan jag någon sin haft är den jag har nu. Den härliga blommiga väskan jag köpte av dig för ett tag sen. Den släpper jag inte i från mig. Stor rymlig o kanon snygg är den också. Så nu får jag hålla tummarna att jag har turen med mig. Ha en underbar morgondag kram beijan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Superfin väska, den skulle jag gärna ha i höst. Min bästa och enda väska har jag haft i många år. Har en kollega som jobbat som flygvärdinna också, hon köpte på sig en massa väskor och sånt. Köpte en mulberry av henne jättebilligt.
Kramar och trevlig helg
AnnaMaria

Rosa i huset i vitt sa...

Hej provar lyckan
min drömväska är nog en som rymmer mycket men ändå är ganska liten och nätt.

Ha en bra dag och trevlig helg
kram Rosa

Vform sa...

Hej!
Älskar väskor!!
Min favoritväska är nog en tygkasse (har massor) som går att ta med till butiken, så man slipper köpa dyra plastkassar!
Då sparar man både på naturen och energi!
En liten tyg /läderväska har jag haft länge och som jag köpte på loppis för endast två euro :O)
Svart, liten med två långa remmar och där ryms min kamera, börsen och mobilen ... samt mina tygkassar!
Räcker gott åt mig ;O)

Önskar jag vinner den underbara väskan som lottas ut!
Länkar också!
Mvh Vivan

Lena sa...

Den bästa väskan är alltid den jag har nu - tills jag börjar hitta fel på den och börjar leta efter en annan.

Ropade in en fyndlåda på auktion i somras och där under handdukar och tyger fanns också en batikfärgad väska. Jag känner mig helt hemma i den. Passar bra som jobbväska.

Men väskor kommer och går, så ... :)

Lena sa...

Den bästa väskan är alltid den jag har nu - tills jag börjar hitta fel på den och börjar leta efter en annan.

Ropade in en fyndlåda på auktion i somras och där under handdukar och tyger fanns också en batikfärgad väska. Jag känner mig helt hemma i den. Passar bra som jobbväska.

Men väskor kommer och går, så ... :)

Anonym sa...

En lila skolväska som luktade så gott så att jag gick med den på huvudet i flera dagar innan skolstart! den finns kvar än meninte doften =0)
Hoppas på tur med era fina väskor!!
britt
britt.jonesig@telia.com

Kristina sa...

Min käraste väska var egentligen ingen väska, utan en ryggsäck. Det var en ryggsäck av flätad näver som min pappa hade gjort åt mig när jag gick i ettan. Jag skulle ha den i skolan, tänkte han. Jag ville inte alls vara så pass unik som han tyckte nog att jag var, men jag kunde inte säga nej för att inte såra honom. Så jag hade ryggsäcken till skolan. Sen ska man tillägga att han också hade klackat mina stövlar, för att dem höll på att gå sönder, och de lät så mycket när jag gick på skolans stengolv. Jag var den klackande flickan med näverryggsäcken. Jag hade den i hela två dagar, sen avböjde jag tacksamt. Det var sannerligen inte min bästa väska. Men en som jag kommer att minnas och som får mig att le när jag tänker på den så många år efteråt.

Er fina Ceannis-väska påminner faktiskt lite grann om ryggsäcken, för att den verkar också vara flätad :-)

Må så gott i höst!

Kristina

tel nr 073 957 93 55
gran_ballena@yahoo.com

Gugis Pärlor sa...

Mitt bästa väskminne skulle nog vara den här superfina väskan utifall att jag skulle ha turen på min sida ;O)

Kram Gugi

dessi9 sa...

Mitt bästa värkköp är inte bara ett utan många. Som varande känd som väskoman älskar jag väskor och är ständigt Tiger som rymmer det mesta. Den trivs jag väldigt bra med.
Ceannis har en stil som jag gillar och förra sommaren stod jag och höll i en väska på Arlanda men av någon anledning köpte jag den inte. Har ångrat mig sedan dess.

Alexandra sa...

Min bästa väska är Boomerangväskan jag hittade i våras. Jag har leat efter en enkel svart skinnväska i skinn men alla väskor verkade alltid ha någon bling bling detalj eller vara lite för stor eller lit för liten. Den här är perfekt att ha till fest, till vardags, både till byxor och till kjol och så får jag plats med det viktigaste i den: plånbok, nycklar, mobil och läppglans :)

Antonia sa...

Den perfekta väskan ska vara rymlig, för att det finns många viktiga saker som måste få plats i den.
Som till exempel den fina röda läppstiften att måla läpparna med en regnig dag.
Nycklarna till mitt hem med en nyinköpt pläd i den gladaste oranga färgen.
Sen ska väskan rymma ett anteckningsblock - det är bra att ha när man plötsligt får en brilliant idé!
Två biobiljetter till den perfekta filmen för en mörk höstkväll.
Boken som är så fängslande att jag bara måste ha den med mig vart jag än går.
Och en chokladkaka (jag vet faktiskt inte vem som har lagt den dit).
Den perfekta väskan ska, helt enkelt, ha plats och fickor för alla bitar av det goda livet!

Hoppas på tur jag med! =)
Ha en trevlig vecka!

Antonia
Telefon nr i fall jag vinner!
08 5230 4354

Mirre Syr sa...

På min mormors vind stod en stor,gammal skamfilad kappsäck av modell Pippi Långstrump. För mig var det den mest underbara som fanns, för den innehöll gamla kläder som vi fick klä ut oss med. Det var långklänningar,hattar och skor och med hjälp av dessa skatter i kappsäcken reste vi jorden runt jag och mina systrar. Vi var på bal på Askungens slott, vi var vackra damer på flykt undan onda härskare och vi kunde leka däruppe på hennes vind bland maldoft och spindelväv i timmar.
Ja, åren har gått och jag är vuxen men sedan dess är väskor liksom ett löfte om fantastiska upplevelser som väntar runt hörnet bara man öppnar dem...

Birgitta sa...

Min bästa väska har jag inte hittat ännu. Jag brukar ha flera växkor igång samtidigt. Dels en liten där bara plånbok och mobil får plats och så älskar jag stora väskor, men de har en egenskap att bli för tunga med allt som bara måste finnas i dem. Min lilla väska just nu är en blommig sak som jag köpt på Åhlens och den gillar jag jättemycket.
Hoppas ha turen att vinna den fina väskan hos dej.
Kram Birgitta

BiZen sa...

Här kommer jag i sista stund och vill vara med och tävla.
Gillar verkligen handväskor och har haft många genom åren. En liten röd när jag var i 3-årsåldern, en cremefärgad vid 6 år och så har det fortsatt.......Dom här två väskorna finns kvar, nostalgi!
Min favoritväska fick jag till realexamen 1967. Mamma hade sytt mig en söt, ljuslila dräkt och jag fick mörklila mockaskor och en mörklila mockaväska till det. Väskan var enkel med två korta handtag och färgen helt underbar, tyckte jag. Trots att den var liten fick jag plats med en massa saker i den.Den användes flitigt och blev helt utsliten.
Håller tummarna! //BiZen