Gör så här:
Smula kavringen, lägg på bakplåtspappersklädd plåt och rosta i ugnen på 200 grader ca 10 minuter.
Värm grädden i en kastrull, lägg i osten och låt den smälta. Smaka av med salt och peppar.
Skölj sparrisen, skär bort de nedersta grova bitarna, skär varje i tre bitar.
Blanda smöret med citronsaft och citronskal och salt och peppar.
Stek sparrisen i smöret, knappt mjuk, lite tuggmotstånd kvar, stek knopparna sist.
Koka pastan, häll av i durkslag. Värm såsen och vänd ner pastan däri.
Lägg upp pastan på fyra djupa tallrikar, toppa med den goda citronstekta sparrisen. Smula kavring över.
Ät och njut.... |
Ser supergott ut! Såg du att jag skrev om ett köp av en ny Selma?Trevlig helg önskar jag/M
SvaraRaderaOj oj det där lät riktigt smarrigt! Du är en riktig gourmé! Måste prövas!
SvaraRaderaTrevlig helg!! KRAM Anna
Men vännen då! Ser fantastiskt gott ut - som allt ni avnjuter vid middagsbordet. Har en flaska som ser precis ut som den på bilden....;-) så då är väl lördagsmiddagen kirrad då!? Tack för tips. Kram
SvaraRaderaMums! Tack för receptet, måste jag testa!
SvaraRaderaHa en fortsatt skön helg!
Kram Helen
Ser fantastiskt gott ut som vanligt! :)
SvaraRaderaÖnskar dig en fin lördagkväll!
Kram
Det var en spännande rätt, kavringen var ett oväntat inslag. Jättegott ibland och skippa kött och fisk. Ska absolut prova detta.
SvaraRaderaKramar
AnnaMaria
Ännu ett recept att njuta av från dig, tack för att du tipsar o delar med dig :)
SvaraRaderaStor kram
Jessica
Önskar dig en riktigt härlig vecka!
SvaraRaderaKram Raina
Den rätten skall jag ta och prova,
SvaraRaderajag älskar Pasta med goda såser till.
lättlagat också, vad kan man mer begära.
kram
Låter smaskens... Ska nog pröva ;)
SvaraRaderaHa en fin vecka!
kram/Olg@
Mmm... så gott det ser ut det riktigt vattnas i munnen! Grön sparris tillhör en av mina favoriter :)
SvaraRaderaSkall genast spara det in min lilla recept samling.
Ha de så gott!
Kram Marie