Rökt lax, massor av dill, några kokta, kalla potatisar i bitar och några ägg är allt som behövs. Salt och peppar, förstås. |
Stek potatisen först, häll över äggen, lägg lax och klippt dill överst. |
Vinet är en chardonnay från Sydafrika, nr 2015 Pris 87 kronor. En skön fredagskväll till alla Kram |
Enkelt och gott - en bra kombination :)
SvaraRaderaTrevlig pingsthelg önskar jag dig!
Kram
Åh så vackert och gott! Mina smaklökar vattnas!! Älskar dina glas!! Så fina! Ha en trevlig Helg! KRAMAR!! Anna
SvaraRaderaÅh, det lät läckert! Här håller vi också inne på allt... i morgon dundrar mina tre döttrar in ( dom lämnar familjerna hemma), då blir det annan mat minsann!
SvaraRaderaHa det gott!
Kram Eva-Mari
Blir alltid så hungrig av dina matpresentationer:) Ser så gott ut...tror jag ska ta ett glas vin åtminstone;)
SvaraRaderaTrevlig pingst!
Ser kanon gott ut ;)
SvaraRaderaÖnskar dig en skön helg!
Kram Marie
Ser ju supergott ut! Mums!
SvaraRaderaHa en härlig lördag!
kram
Tack för tipset!
SvaraRaderaKvällen är räddad.
Ha de gott!
Kram Katha
Vill du ha en planta av den röda gullvivan? Jag har precis varit och grävt upp några på en tomt som snart rivs... isåfall skickar jag en till dig ;)?
SvaraRaderaSkön kväll till dig!
Kram Marie